Yeniyapan İlkokulu
Merkez Yeniyapan İlkokulu/KAHRAMANMARAŞ
05548181912

VİZYON

0kulumuzda öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı ahlaki ve dini değerlerini koruyan, vatanına ve milletine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar

MİSYON

Çocuğun öğrenmede etkin, seçici ve karar verici, öğretmenin ise daha pasif, teşvik edici, öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir görev üstlenmesini sağlayan, Tüm velilerin eğitsel etkinliklere katılımını sağlayarak, çocuğun ev yaşantısı ile okul yaşantısını birleştirmesine ve çocuk-aile ikilisinin birlikte öğrenmesine katkıda bulunan, Çocuğun öğrenme ve bilgi edinmede zihinsel kapasitesini kullanabilmesi için çevre ile etkileşimini sağlayan bir okul olmaktır.

NORMAL

08:00-13.00

SOBA-elektirik

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine 22-25 km uzaklıktadır. Ana yola(Andırın yolu) 4 km uzaklıktadır. İsmailli köyüne 2 km uzaklıktadır. Yaklaşık olarak Kmaraş 25 dk sürmektedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Sır barajının kenarında olup il merkezine 22-25 km uzaklıkta, Andırın yoluna ise 4 km uzaklıktadır. Güzel ve toplu bir köydür.